pico

Mandag den 03. og tirsdag den 04. juni 2019 afholdes der kursus i brug af Pico-scope for hhv. begyndere og øvede brugere. Kontakt Sonja Jørgensen på tlf. 72 24 64 11 for yderligere info og tilmelding.

Trin 1 vil omhandle alt om tilslutning af Pico, opdatering og opsætning af software, login på og brug af Waveform Library Browser. Gennemgang af alle knapper - tid sampelrate, Zoom, filetering, trigger etc. Der vil være målinger med amperetænger samt valg af udstyr - Amperetænger, tryksensorer, sekundær tænding.  Grundig gennemgang og brug af nulpunkt, linealer, cursor og grader.

 

I løbet af dagen er der som inspiration eksempler på fejl, der er fundet med Pico.

Kurset er tilrettelagt således, at der er ca. 1½ times teori og derefter ca. samme tid i praktik, både formiddag og eftermiddag.  Det anbefales, men er ikke et krav, at man medbringer sin egen pc for at gemme alle målinger i eget bibliotek

Trin 2 er baseret på knappen ”værktøjer”.  Matematikkanaler, Referencebilleder, Seriel afkodning (CAN) plus en forklaring på Masker og Alarmer. Der vil være en dybdegående forklaring på komparationstest med WPS500, udmåling at WGT turbo ved brug af WPS500 og Matematikkanaler.

Som på trin 1 vil der blive vekslet mellem teori og praktik.

I løbet af dagen er der som inspiration eksempler på fejl, der er fundet med Pico.

Til kurset hører et hæfte på ca. 90 sider indeholdende trin 1 og 2.

Der er mulighed for at tilmelde sig - ENTEN dag 1 for begyndere - ELLER dag 2 for øvede - ELLER begge dage

 

Sæt kryds i kalenderen 03-04 Juni

Ring eller skriv til Sonja Jørgensen for yderligere information.

Tlf: 72 24 64 11 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s