Mitsubishi Danmark og Autobranchens Udviklingscenter på Grønland

Mitsubishi Danmark er i samarbejde med Autobranchens Udviklingscenter på Grønland for at afholde kursus i Mitsubishisi hybridteknologi.

”Hos Deres Auto går vi op i at udvikle vores personales kompetencer. Vi bruger derfor hvert år, mange ressourcer på efteruddannelse og kompetenceudvikling af vores medarbejdere.
Denne uge er alle vores mekanikere og lærlinge på kursus i Mitsubishis moderne hybridteknologi, så vi kan fremtidssikre os mod den konstante udvikling i autobranchen.

Vores mekanikere er i forvejen dygtige, men det de bliver dygtigere til efter denne uge, er den tekniske viden bag el-og hybridbiler, sikkerheden i arbejdet med el, bilernes virkemåde, fejlfinding og generelt bare den ”know how” der skal til for et kunne forstå hele el- og hybrid teknologien meget bedre”.

Kenneth, som er kommet herop fra Autobranchens Udviklingscenter siger:

”Det er en fornøjelse at undervise deres mekanikere. Man kan mærke at de har lyst til det her, de hungrer efter ny viden, de er nysgerrige og stiller mange spørgsmål.
Det fede ved det er, at vi gør det her hos dem, på deres eget værksted. Det er så tæt på virkeligheden som muligt, og ikke bare teori, vi kan gå frem og tilbage på deres eget værksted, bruge deres eget værktøj osv.
Det betyder meget at vi har fået en hel uge sammen, det gør at vi har tid til at sætte os grundigere ind i det hele.
At være mekaniker i dag kræver at man har den tekniske viden med sig, og det kan de herfra med.”