Udbedring af karrosseri og lakskader på el- og hybridkøretøjer.

Mange autoværksteder er i gang med at uddanne sine medarbejdere til en fremtid med el- og hybridkøretøjer.

Læs mere ...

Er du tilmeldt online kursus, skal du trykke HER for at logge ind.

Pico scope

Kom og lær og få fuld udnyttelse af dit Pico scope.

Læs mere ...

Opfølgningskursus 2020 for autoteknikere

Læs mere ...

El- & hybridtekniker.

ER I KLAR TIL EL- & HYBRIDBILER?

Læs mere ...

Faglærere.

Autobranchens Udviklingscenter har udviklet et kursusforløb for autofaglærere ved de tekniske skoler. Forløbet gennemføres med 2 moduler pr. år. Kursusindholdet sikrer, at faglærerne holdes up-to-date i deres daglige undervisning. Efter gennemført kursusforløb tilbydes et årligt ajourføringskursus.

Læs mere ...

Elektronisk Klimaanlæg.

Dette kursus henvender sig til mekanikere, som har brug for at kunne udføre service, fejlfinding og reparation af klimaanlæg. Der behandles emner som serviceeftersyn, tømning og fyldning af anlæg, håndtering af kølemiddel

Læs mere ...

Dieseltekniker.

Ønsker du en uddannelse som dieseltekniker - så se med her!
Dieselteknikeruddannelsen er etableret med baggrund i de stadig større krav, der stilles til de mekanikere, der skal servicere dieselbiler.Uddannelsen består af 4 moduler af 4 dages varighed og indeholder såvel teoretisk

Læs mere ...

Autospecialist.

AutoSpecialistuddannelsen er en fleksibel uddannelse, der er opdelt i fire specialer: Benzin - Diesel - Komfort - Undervogn. Hvert speciale er på to moduler. Man kan vælge at tage et enkelt speciale inden for det område, som man arbejder med.

Læs mere ...

Autotekniker.

SE HER - vi starter nyt hold op i marts 2021!
Autoteknikeruddannelsen henvender sig til den dygtige mekaniker, der efter endt uddannelse og nogle års erfaring gerne vil et skridt videre og er villig til at yde en ekstra indsats for at være på forkant med udviklingen i faget.

Læs mere..