Plug In Hybrid Vehicle and the Charging Station. Worker Preparing To Hookup Modern Vehicle to the Power Outlet.

Autotekniker

SE HER – vi starter nyt hold op i marts 2021!
Autoteknikeruddannelsen henvender sig til den dygtige mekaniker, der efter endt uddannelse og nogle års erfaring gerne vil et skridt videre og er villig til at yde en ekstra indsats for at være på forkant med udviklingen i faget.

Kursernes faglige indhold ligger væsentligt ud over de normale efteruddannelseskurser og indeholder ud over de rent tekniske fag også almene fag som IT, kundebetjening og -rådgivning. Uddannelsen strækker sig over 2 år med 8 skoleophold á 1 uges varighed. Der er desuden opgaver, der skal løses hjemme på værkstedet imellem skoleopholdene, og uddannelsen er således også med til at udvikle værkstedet.

Hold starter op den:

15.03. – 19.03.2021 (Ingen ledige pladser, men skriv eller ring og du vil komme på en venteliste)
08.11. – 12.11.2021 (Ledige pladser)

Ring eller skriv til Tanja Pilgaard for yderligere information.
Tlf: 7224 6414
Mail: tpi@eucnord.dk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux