Trin 1 vil handle om alt om tilslutning af Pico opdatering og opsæt af software, Login på og brug af Waveform Library Browser. Gennemgang af alle knapper tid sampelrate, Zoom, filetering, trigger etc. Der vil være målinger med ampere 

pico

tænger + valg af udstyr ampere tænger tryksensorer sekundær tænding.  Grundig gennemgang og brug af nulpunkt, linealer, cursor og grader.

I løbet af dagen er der eksempler på fejl der er fundet med Pico som er tænkt som inspiration til brugere.

Kurset er tilrettelagt således der er ca. 1½ times teori og der efter ca. samme tid i praktik.  Det anbefales men er ikke et krav man medbringer sign egen pc for at gemme alle målinger i eget bibliotek, til kurset høre et hæfte på ca90 sider indeholdende trin 1 og 2.

Trin 2 er basseret på knappen der heder ”værktøjer”  Matematikkanaler, Reference billeder, Seriel afkodning (CAN) + en forklaring på Masker og Alarmer. Der vil være en dybde gående forklaring på komparations  test med WPS500, udmåling at WGT turbo ved brug af WPS500 og Matematikkanaler.

Som på trin 1 vil der blive vekslet mellem teori og praktik.

I løbet af dagen er der eksempler på fejl der er fundet med Pico som er tænkt som inspiration til brugere.

Sæt kryds i kalenderen 20-21 November

Ring eller skriv til Sonja Jørgensen for yderligere information.

Tlf: 72 24 64 11 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.